درباره:مسابقه_ی_منطقه_ای_تهران

تفاوت‌ها

تفاوت دو نسخهٔ متفاوت از صفحه را مشاهده می‌کنید.

پیوند به صفحه‌ی تفاوت‌ها

نگارش قبل در دو طرف نگارش قبل
آخرین نگارش نگارش بعد در دو طرف
درباره:مسابقه_ی_منطقه_ای_تهران [2016/09/05 00:48]
Hamid Zarrabi-Zadeh
درباره:مسابقه_ی_منطقه_ای_تهران [2019/10/24 22:21]
Hamid Zarrabi-Zadeh
خط 1: خط 1:
 ====== مسابقه‌ی منطقه‌ای تهران ====== ====== مسابقه‌ی منطقه‌ای تهران ======
  
-مسابقه‌ی برنامه‌نویسی ای‌سی‌ام ​در منطقه‌ی غرب آسیا از سال ۱۳۷۸ در تهران و به همت دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است‌. ​در این مسابقه که یکی از مسابقات منطقه‌ای ای‌سیام در سطح جهان است، حدود ​۱۰۰ تیم سه‌نفره از دانشگاه‌های مختلف کشور و منطقه ​شرکت می‌کنند. یک تا دو تیم برتر این مسابقه به مسابقات جهانی برنامه‌نویسی ای‌سی‌ام ​راه می‌یابند.+مسابقه‌ی بین‌المللی برنامه‌سازی دانشجویی در منطقه‌ی غرب آسیا از سال ۱۳۷۸ در تهران و به همت دانشگاه صنعتی شریف برگزار شده است‌. این مسابقه که یکی از مسابقات منطقه‌ای ​رنامه‌سازی دانش‌جویی ​در سطح جهان است، ​هر ساله با حضور ​حدود ​۸۰ تیم سه‌نفره از دانشگاه‌های مختلف کشور و منطقه ​برگزار می‌شود. یک تا دو تیم برتر این مسابقه به مسابقات جهانی برنامه‌سازی دانشجویی راه می‌یابند.
  
 {{:​درباره:​mehr.jpg?​400 |}} {{:​درباره:​mehr.jpg?​400 |}}
-از سال ۱۳۷۸ که تهران میزبان مسابقات منطقه‌ای غرب آسیا بوده است، دانشگاه صنعتی شریف رسما به عنوان سایت غرب آسیا میزبان تیم‌های مختلف از داخل و خارج کشور بوده است و یک بار نیز در سال ۱۳۹۰ دانشگاه تهران این میزبانی را به عهده داشته است. امسال نیز مطابق روال گذشته، دانشگاه صنعتی شریف میزبان این ​ رقابت‌ها خواهد بود.+از سال ۱۳۷۸ که تهران میزبان مسابقات منطقه‌ای غرب آسیا بوده است، دانشگاه صنعتی شریف رسما به عنوان سایت غرب آسیا میزبان تیم‌های مختلف از داخل و خارج کشور بوده است و یک بار نیز در سال ۱۳۹۰ دانشگاه تهران این میزبانی را به عهده داشته است. امسال نیز مطابق روال ​سال‌های ​گذشته، دانشگاه صنعتی شریف میزبان این رقابت‌ها خواهد بود. 
  
 ===== ضرورت و اهداف ===== ===== ضرورت و اهداف =====
  
-برگزاری سالانه‌ی مسابقه‌ی ای‌سی‌ام نقش مهمی در ارتقاء توان نخبگان برنامه‌نویس کشور و ایجاد شور و هیجان مثبت در آنان داشته است. تقویت مهارت‌های حل مسئله، طراحی و پیاده‌سازی پروژه در زمان محدود، تقویت مهارت‌های گروهی و انجام کار تیمی از دیگر اهدافی است که این مسابقه دنبال می‌کند. همچنین، حضور شرکت‌کنندگان برتر این مسابقه در مسابقات جهانی دستاورد دیگری است که برای دانشجویان و دانشگاه‌های کشور افتخار بزرگی است. ​+برگزاری سالانه‌ی مسابقه‌ی ای‌سی‌ام نقش مهمی در ارتقاء توان نخبگان برنامه‌نویس کشور و ایجاد شور و هیجان مثبت در آنان داشته است. تقویت مهارت‌های حل مسئله، طراحی و پیاده‌سازی پروژه در زمان محدود، تقویت مهارت‌های گروهی و انجام کار تیمی از دیگر اهدافی است که این مسابقه دنبال می‌کند. همچنین، حضور شرکت‌کنندگان برتر این مسابقه در مسابقات جهانی دستاورد دیگری است که برای دانشجویان و دانشگاه‌های کشور افتخار بزرگی است. ​
  
 علاوه بر شرکت در مسابقات جهانی، هدف دیگر این مسابقه سنجش توان دانش‌جویان و شناخت و معرفی استعدادهای برتر فکری و برنامه‌نویسی از طریق رقابت می‌باشد. از سوی دیگر لذت حل مسئله و رقابت سالم و فکری با دیگر همتایان از سراسر کشور و مناطق همسایه خود نکته‌ی مهمی است که انگیزه‌ی حضور در این مسابقات را دوچندان می‌کند. علاوه بر شرکت در مسابقات جهانی، هدف دیگر این مسابقه سنجش توان دانش‌جویان و شناخت و معرفی استعدادهای برتر فکری و برنامه‌نویسی از طریق رقابت می‌باشد. از سوی دیگر لذت حل مسئله و رقابت سالم و فکری با دیگر همتایان از سراسر کشور و مناطق همسایه خود نکته‌ی مهمی است که انگیزه‌ی حضور در این مسابقات را دوچندان می‌کند.
  
درباره/مسابقه_ی_منطقه_ای_تهران.txt · آخرین ویرایش: 2023/11/02 14:14 توسط Hamid Zarrabi-Zadeh